Detingut un menor per traficar amb marihuana i encarar-se amb els Mossos a la Selva del Camp

Una persona va trucar al 112 informant que al poliesportiu havia un grup de deu joves consumint substàncies i, a més, incomplien les mesures sanitàries

26 febrero 2021 08:58 | Actualizado a 02 marzo 2021 17:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts a la Selva del Camp un menor pels delictes contra la salut pública i resistència i desobediència a agents de l’autoritat. Poc abans de les tres de la tarda, una persona va trucar al 112 informant que al poliesportiu havia un grup de deu joves consumint substàncies i, a més, incomplien les mesures sanitàries. Una patrulla de paisà va anar al lloc. Va veure dos nois parlant amb un altre a l’escala i intercanviant alguna cosa, separats de la resta del grup. Els agents es van apropar. Van identificar el noi que suposadament estava venent, moment que aquest va tirar alguna cosa a terra i no va fer cas a les ordres dels mossos. Aquests li van repetir fins a cinc vegades que es posés al costat dels seus amics. Mentrestant van arribar més patrulles. 

Els policies van dir al noi que deixés el telèfon per escorcollar-lo. Ell seguia fent cas omís. Com no portava posada la mascareta, van dir-li que se la posés, però ell no volia. També es va negar que li escorcollessin la bossa de mà.

Finalment, els mossos van poder revisar la bossa, on havia sis embolcalls preparats per a la seva distribució –algun amb nom i un altre amb inicials– i cinc bitllets de 50 euros a la cartera, amb el DNI del sospitós.

Comentarios
Multimedia Diari