Dormitienda arriba a Reus per millorar el descans de la població

La marca de descans obre el seu primer establiment a Catalunya amb descomptes especials i un regal sorpresa als visitants

18 febrero 2022 11:30 | Actualizado a 20 febrero 2022 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La companyia líder en sistemes de descans, Dormitienda, obre el seu primer establiment a Reus com a part de la seva expansió pel mercat català. L’empresa afegeix aquest establiment a les més de 85 botigues que té en l’actualitat. La nova botiga se situa a la Avinguda Pere el Ceremoniós, 18.

Per a celebrar l'obertura a Reus els visitants del nou establiment, de més de 200 metres quadrats, gaudiran de descomptes especials en els productes Dormitienda: matalassos, coixins i accessoris per garantir un descans reparador. La companyia també obsequiarà als primers clients amb un regal assegurat.

Dormitienda porta desenvolupant productes per al descans des del 1996, quan va inaugurar la seva primera botiga a València. Una de les claus del seu èxit és la innovació, amb més de 1.000 referències en el seu catàleg, investiga per desenvolupar nous sistemes de descans que s'adaptin a les diferents necessitats del client, segons el seu estil de vida, la seva activitat física o la seva salut.

Reus s'uneix a la cadena de botigues on l'experiència Dormitienda va més enllà de l'adquisició del producte. La companyia ofereix 100 dies de prova per assegurar la satisfacció del consumidor, així com transport, muntatge i retirada de l'anterior sistema de descans de manera gratuïta.

Compromesos amb la sostenibilitat

La inversió en tecnologia i I+D+i no només es destina al desenvolupament de productes més complets i intel·ligents, sinò també més sostenibles. La empresa, liderada per Mónica Duart, no és aliena a la preocupació pel medi ambient i el seu paper en la protecció de l'entorn.

La empresa valenciana ofereix als seus clients un descans responsable amb el planeta a través de Ecofriendly, el primer matalàs multicapa fabricat amb tèxtils 100% reciclats mitjançant ampolles de plàstic PET. A més, treballa l'economia circular a través de l'ús d'energia renovable i la minimització de la seva petjada de carboni, amb la reducció d'ús d'aigua i una filosofia de proximitat.

“Som més cor”

Dormitienda comença el mes de la seva inauguració a Reus amb el lema “Som + cor”. La companyia, que va incrementar en un 50% l’ aportació social, canalitza la seva política de compromís a través de la Fundació Mónica Duart.

L'entitat sense ànim de lucre treballa per l'estudi dels trastorns i problemes del somni. Amb l’objectiu d'aconseguir que el descans sigui un dret universal, Dormitienda ha donat més de 1.500 matalassos per a la protecció dels més vulnerables.

Comentarios
Multimedia Diari