Dos de cada deu reusencs beuen aigua de l’aixeta

Un 90% dels usuaris d’Aigües de Reus valoren satisfactòriament el servei que ofereix

03 abril 2018 09:16 | Actualizado a 03 abril 2018 09:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Segons una enquesta realitzada per Aigües de Reus, el percentatge d’usuaris de la ciutat que beuen aigua de l’aixeta és encara baix, per bé que en els darrers anys s’han fet millores i s’han implantat moderns processos de tractament per dotar l’aigua de major qualitat, especialment pel que fa a les seves característiques organolèptiques, és a dir, gust, olor i color.

Diu l’enquesta que només un 21% dels reusencs beuen aigua de l’aixeta de forma habitual, sigui tractada o sense fer-hi cap tractament domèstic. La divisió de l’empresa Reus Serveis Municipals insisteix a l’hora de recordar que l’aigua de l’aixeta a la ciutat té uns alts estàndards de qualitat.

Satisfacció en el servei

Un 91,3% dels usuaris domèstics d’Aigües de Reus considera «satisfactori» o «molt satisfactori» el servei rebut al llarg de l’any passat. L’enquesta confirma tendències detectades en els últims anys, com la bona valoració de la claredat en la factura.

Un 90% dels usuaris afirma que «és clara i entenedora», mentre que un 76% considera que la relació qualitat-preu del servei «és adequada»

El regidor de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, veu molt positiu «el fet que creixi cada any el coneixement que els reusencs tenen de qui presta el servei de l’aigua a la ciutat i que siguin cada cop més conscients que qui hi ha al darrere és una empresa pública i municipal».

L’enquesta també posa de manifest que els usuaris no coneixen el seu consum d’aigua. En canvi, un 75% sí que afirma saber «el cost aproximat» de la factura, i un 94% cada quan la rep.

Des que Aigües de Reus du a terme aquesta enquesta de satisfacció entre els seus abonats, sempre busca tenir en compte aquelles opinions de clients que poden contribuir al perfeccionament del servei. És per això que, per exemple, atesa la sensibilitat ciutadana, al llarg dels últims anys, s’ha treballat en la millora de la qualitat organolèptica de l’aigua.

Per la mateixa raó, en aquests moments, es mira de reforçar l’atenció als usuaris, com ho demostra la potenciació dels serveis de l’oficina virtual i l’emissió de la factura electrònica, entre d’altres mesures.

Comentarios
Multimedia Diari