Dos detinguts a Vinyols i els Arcs amb 40 Kg de cabdells de marihuana preparats per ser distribuïts

La droga venuda a l’engròs tindria un valor en el mercat il·legal d’uns 50.000 euros aproximadament

15 mayo 2019 10:29 | Actualizado a 16 mayo 2019 12:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ahir al matí, a Vinyols i els Arcs, dos homes, de 56 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d'aquest municipi del Baix Camp i la Canonja, com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluïd elèctric.

Els fets van tenir lloc ahir a les 10 hores al carrer Tramuntana de Vinyols i els Arcs, quan els Mossos d’Esquadra van realitzar una entrada i perquisició en un domicili arran d’unes informacions que apuntaven que es traficava amb droga.

Els agents van localitzar 39,6 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució, 420 euros en efectiu, 17 ventiladors, 45 làmpades al·lògenes i 45 transformadors. El preu aproximat de la droga venuda al mercat il·legal seria d’uns 50.000 euros.

Amb tots els indicis incriminatoris els mossos van detenir els dos homes que residien en el pis per tràfic de drogues i per tenir connectada fraudulentament la llum.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts van declarar en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Comentarios
Multimedia Diari