El 2021, data d’inici de la remodelació de la TV-3141

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament va acceptar la proposta del PSC i estudiarà ampliar la millora fins al vial del Cavet

15 julio 2020 07:40 | Actualizado a 15 julio 2020 08:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament va aprovar, aquest dilluns, la proposta de resolució presentada pel PSC per reformar la TV-3141 de Reus a Cambrils i elaborarà un estudi de viabilitat per allargar la millora fins al vial del Cavet, a Cambrils. D’aquesta forma, a més de continuar amb els treballs ja acordats amb l’Ajuntament de Reus, la Generalitat i l’AAVV de la Urbanització de Blancafort per a construir una vorera i carril bici entre la rotonda de la T-11 que connecta amb la TV-3141 i l’accés al Club de Tennis Reus Monterols i la Urbanització Blancafort, també s’ha acordat estudiar la viabilitat del desdoblament del carril en sentit Reus en aquest mateix tram per tal de facilitar l’accés dels vehicles a la T-11, a més de realitzar un projecte de millora integral d’aquesta carretera per tal que tingui vorera, carril bici i arbrat fins a connectar amb el vial del Cavet a Cambrils.

El portaveu del grup municipal del PSC, Andreu Martín ha mostrat la seva satisfacció: «Han passat ja massa anys ja arribat l’hora de passar als fets i complir compromisos».

Pressupost del 2021

El projecte de remodelació de la carretera TV-3141, popularment coneguda com a carretera de Misericòrdia, serà finançat conjuntament entre la Generalitat i l’Ajuntament de Reus i ja estava sota licitació per part de la Generalitat amb els seus estendard.

Segons ha explicat al Diari la regidora d’Urbanisme de Reus, Marina Berasategui, els canvis de calendari provocats per la Covid-19 han ajornat les dates determinades i no serà fins al 2021 quan s’hagi fet la firma i es pugui començar la construcció de nova la vorera i el carril bici.

El consistori reusenc tenia la intenció de destinar part dels romanents del 2019 al projecte, però, a causa del context actual, el més probable és que hi destini recursos econòmics del pressupost municipal de l’any 2021.

Comentarios
Multimedia Diari