El COS de Reus tanca amb 2.000 espectadors durant el cap de setmana

La commemoració de l’Any Roseta Mauri a la ciutat va motivar que la dansa fos una de les grans protagonistes d’aquest edició del COS, un festival que té la mirada posada en el moviment i el teatre gestual com a principal motivació

22 octubre 2019 07:00 | Actualizado a 22 octubre 2019 08:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Institut Municipal Reus Cultura va tancat diumenge el Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS amb «satisfacció» però destacant els nombrosos canvis que es van haver de fer en la programació, tant per la convocatòria de vaga general del passat divendres, com pels diferents episodis de pluja que hi ha hagut durant el cap de setmana.

Any Roseta Mauri

Aquesta edició, que ha tingut una assistència de públic al voltant de les 2.000 persones, va viure canvis de programació i un dels espectacles es van suspendre perquè no es va poder reprogramar. Els altres muntatges afectats per la vaga o per la pluja es van poder modificar amb canvis horaris.

La commemoració de l’Any Roseta Mauri a la ciutat va motivar que la dansa fos una de les grans protagonistes d’aquest edició del COS, un festival que té la mirada posada en el moviment i el teatre gestual com a principal motivació.

A banda de la programació, els tallers i classes magistrals van exhaurir les places ofertades i també han tingut un important èxit d’assistents tant la conferència ballada com les sessions dedicades a la figura de Roseta Mauri.

Comentarios
Multimedia Diari