El Celler Masroig ofereix rutes a cavall per les vinyes durant la temporada de la verema

Les experiències turístiques vinculades a la viticultura s'intensificaran de cara al setembre amb l'inici de la verema

23 agosto 2017 16:49 | Actualizado a 27 agosto 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La verema ja ha començat i a partir de l’1 de setembre les experiències turístiques vinculades al sector s’aniran intensificant. Celler Masroig té programat un ventall de diferents propostes per gaudir amb amics o en família.

Pels més aventurers, ofereix una ruta amb cavalls per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la cultura vitivinícola de la comarca. Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una panoràmica del paisatge del Priorat, recorrent els seus camins, per acabar a l’històric Celler on es podran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins DO Montsant. L’activitat s’ofererirà els diumenges d’octubre.

'Viu la verema' permet als visitants convertir-se en viticultors per un dia

Una de les propostes que més destaca és el programa  Viu la verema, perquè el visitant visqui de primera mà la temporada més intensa del món vitivinícola. La idea, doncs, és compartir amb els visitants el moment de la collita, gaudint així d’una experiència real i directa, on podran veure les diferents tasques que es realitzen i seguir en directe tot el procés, una activitat divertida i enriquidora on els visitants esdevindran viticultors per un dia. Una experiència que els permetrà recollir el fruit a partir del qual s’elaboraran els vins de la nova anyada. Posteriorment, l’activitat segueix amb la visita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler. La proposta s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre - octubre 2017).

Esmorzar entre vinyes

Pels amants de la cultura gastronòmica, Celler Masroig proposa un esmorzar entre vinyes. L’activitat consisteix en anar a una finca rodejada de vinyes on podran gaudir d’un esmorzar amb pa i tomàquet i els embotits més típics de la zona., acompanyants de vins del celler. Durant l’esmorzar els assistents poden veure el paisatge i les vistes de la comarca. Al finalitzar, l’activitat segueix amb una visita guiada per les instal·lacions centenàries del Celler. L’activitat s’ofereix de dilluns a divendres i (setembre i octubre) i els diumenges de setembre.

 

Comentarios
Multimedia Diari