El Festival Accents creix i portarà David Carabén al Teatre Bartrina

És la segona ediciódel cicle de pop, rock i folk impulsat per Cal Massó que reunirà15 artistes d´arreu del territori català

19 mayo 2017 21:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Festival Accents que va néixer l’any passat amb l’objectiu d’omplir un buit que hi havia a la ciutat amb l’aposta de grups musicals de diferents accents dels Països Catalans torna amb força i amb noms reconeguts en el panorama musical català.

Durant tot el mes que ve, el cicle impulsat per Cal Massó i que reuneix els gèneres de pop, rock, i folck, portarà a Reus 15 formacions diferents. Des d’iniciatives emergents fins a figures molts consolidades com David Carabén. El seu concert que es durà a terme al Teatre Bartrina el pròxim 28 de novembre és un exemple del creixement que ha experimentat el festival, respecte a l’any passat, el qual traspassa les fronteres de Cal Massó i portarà concerts al Bartrina.

Carabén, el cantant i guitarrista de Mishima, repassarà les cançons que habitualment no formen part del seu repertori en directe i pujarà a l’escenari amb una proposta més íntima amb només el piano de Marc Lloret i la trompeta de Pablo Fernández.

Al Bartrina també actuarà Feliu Ventura, el qual farà un homenatge a Ovidi Montllor, el dia abans, el 27 de novembre.

Però el festival arrencarà el dissabte de la setmana que ve, amb la vallenca Laia Bastús, que barreja folck amb rock i blues, i Xarim Aresté que torna a Cal Massó molt més consolidat gràcies a la seva col·laboració amb Gerard Quintana.

El festival continuarà amb els barcelonins Bremen i els tarragonins Ràdio Carbó que oferiran una barreja de pop-rock amb aires de country a Cal Massó, el pròxim 13 de novembre.

La idea, segons els organitzadors, és continuar amb «els concerts dobles que combinen un nom consolidat amb un d’emergent», comentava Isaac Albesa, responsable del centre cultural.

L’endemà, el 14 de novembre, serà el torn de la veu sensual de Gemma Humet i el concert del músic reusenc Sílvio Álvarez, que està presentant el seu primer disc.

Un altre cantant conegut entre el públic de casa nostra és Xavi Ciurans, que participarà el Festival Accents d’enguany. El músic de Gertrudis i La Colònia, resident a Reus des de fa molts anys però nascut a la Garriga, feia broma ahir a la presentació i deia que «no sabia en quin accent cantaria» però el que sí és segur és ho farà el 20 de novembre a Cal Massó seguit del cantant de Verges, Carles Ribot, que presentarà el disc La Mussara. La programació continuarà amb Judit Neddermant i el cantautor compromès amb el país i al llengua, Jordi Montáñez.

Comentarios
Multimedia Diari