El Forn Sistaré de Reus torna a repartir amb tricicle

Retorna així als seus orígens i recupera l'històric vehicle per a fer els repartiments de més proximitat. Xavier Pàmies Sistaré ja ha lliurat les primeres comandes

19 mayo 2017 17:51 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Forn Sistaré de Reus ha recuperat el tricicle com a vehicle per a fer els repartiments. Segons explica un dels propietaris, Xavier Pàmies Sistaré, feia temps que hi anaven al darrere. “Volem potenciar que Reus sigui una ciutat sostenible, i també, en certa manera, tornar als nostres orígens”, afegeix. De fet, recorda que quan era jove acostumava a repartir el pa amb tricicle, un vehicle que van restaurar fa 25 anys i, just després, els el van robar. Ara, més de dues dècades després, ja l’ha començat a fer servir per a fer els repartiments de més proximitat.

“Es tracta d’anar perdent la por i agafant confiança, tot i que Reus no és una ciutat pensada per anar amb bicicleta”, reconeix Pàmies, qui subratlla que circular pel Tomb de Ravals amb el seu nou vehicle no és especialment fàcil. De fet, afegeix que “Reus hauria de ser una ciutat més europea”.

Més endavant, també dins d’aquest model sostenible, volen recuperar també les bosses de roba.

Comentarios
Multimedia Diari