Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Forn Sistaré de Reus torna a repartir amb tricicle

Retorna així als seus orígens i recupera l'històric vehicle per a fer els repartiments de més proximitat. Xavier Pàmies Sistaré ja ha lliurat les primeres comandes

M.J.

Whatsapp
Xavier Pàmies Sistaré, amb el tricicle amb el qual reparteix. Foto: Cedida

Xavier Pàmies Sistaré, amb el tricicle amb el qual reparteix. Foto: Cedida

El Forn Sistaré de Reus ha recuperat el tricicle com a vehicle per a fer els repartiments. Segons explica un dels propietaris, Xavier Pàmies Sistaré, feia temps que hi anaven al darrere. “Volem potenciar que Reus sigui una ciutat sostenible, i també, en certa manera, tornar als nostres orígens”, afegeix. De fet, recorda que quan era jove acostumava a repartir el pa amb tricicle, un vehicle que van restaurar fa 25 anys i, just després, els el van robar. Ara, més de dues dècades després, ja l’ha començat a fer servir per a fer els repartiments de més proximitat.

“Es tracta d’anar perdent la por i agafant confiança, tot i que Reus no és una ciutat pensada per anar amb bicicleta”, reconeix Pàmies, qui subratlla que circular pel Tomb de Ravals amb el seu nou vehicle no és especialment fàcil. De fet, afegeix que “Reus hauria de ser una ciutat més europea”.

Més endavant, també dins d’aquest model sostenible, volen recuperar també les bosses de roba.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También