El PP de Reus donarà suport al Pacte de Salut però critica 'la pèssima gestió sanitària' de l'Hospital

Els populars avisen que el suport no els silenciarà a l'hora de fiscalitzar la feina del govern municipal. Es preveu que la CUP sigui l'únic partit que no s'hi adhereixi

19 mayo 2017 16:27 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup municipal del Partit Popular (PP) a Reus finalment donarà suport al Pacte Municipal de Salut que es firmarà el pròxim dimecres dia 15 en un acte públic a l’Hospital Sant Joan de Reus. Així ho ha acordat aquest dimarts la junta dels partit tot i deixar ben clara la seva postura de continuar fiscalitzant la feina del govern municipal en matèria sanitària. “Aquesta formació política signa un document i no el silenci envers el greu problema que té l’Hospital de Reus fruit de la pèssima gestió sanitària del Govern”.

El portaveu del partit, Sebastià Domènech, també manifesta que “estar presents al Pacte de Salut ens permet vetllar pel compliment dels acords i de les mocions que configuren el document base del pacte sanitari”. En referència a la contractació d’una consultora externa encarregada d’identificar els problemes de gestió del centre hospitalari “arriba tard” i que demostra la ineficàcia de la taula mixta entre la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament.

El portaveu popular també carrega contra la política del conseller de Sanitat, Toni Comín, i de l’alcalde Carles Pellicer. En el primer dels casos assegura que les seves declaracions “humilien constantment” al personal sanitari, mentre que en referència a Pellicer li aconsella “demostrat el mateix interès que té per anar a manifestar-se a Barcelona com per anar a la conselleria de Salut a reclamar un millor finançament pel nostre Hospital”.

L’anunci del PP d’adherir-se al Pacte de Salut deixa a C’s com l’únic partit que encara no s’ha posicionat públicament sobre la seva intenció. No obstant això, tot apunta a que el partit unionista acabarà afegint-se al document. Per tant, l’única formació que en quedarà al marge serà la CUP. També cal recordar que la Cambra de Comerç de Reus i diferents entitats de la ciutat també s’hi han sumat.

 

Comentarios
Multimedia Diari