El PSC de Reus critica la falta d'inversió de la Generalitat a la ciutat

Els socialistes volen que el govern garanteixi el desdoblament del CAP Sant Pere, l'obertura de la part residencial del CAPI del barri Fortuny o un augment en els pressupostos dels principals festivals

19 mayo 2017 17:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

«És inaudit que la Generalitat de Catalunya ignori Reus i ningú del govern municipal no aixequi la veu per queixar-se d’aquest menyspreu». Amb aquestes paraules ha valorat el portaveu del PSC, Andreu Martín, a través d'un comunicat la inversió prevista pel 2017 a la ciutat. «Definitivament, la Generalitat s’ha oblidat de la nostra ciutat i no podem quedar-nos de braços creuats», ha assegurat ell mateix abans de plantejar un conjunt d’esmenes als comptes fets públics la setmana passada. Les principals giren al voltant de la salut, la cultura i les infraestructures.

En el camp de la salut, els socialistes reusencs exigeixen al Govern que garanteixi els recursos suficients per a desdoblar el CAP Sant Pere a l’edifici de l’antic hospital, l’augment de llits sociosanitaris al Hospital Sant Joan i l’obertura de la part residencial per a la gent gran del CAPI situat al barri Fortuny.

En el camp de la cultura volen que els pressupostos augmentin la partida destinada als festivals Trapezi, COS, Memorimage i el certamen de curtmetratges de Reus. Altres reivindicacions del PSC se centren en la reforma integral de l’estació d’autobusos de l’avinguda de Salou, la construcció definitiva de l’Escola Els Ganxets de Reus o la construcció del pavelló esportiu projectat al barri de Mas Iglesias i que apareix recollit en el pla d’equipaments esportius de la ciutat.

La intenció dels socialistes és que el conjunt del paquet d’esmenes sigui defensat pel grup parlamentari i incorporat als pressupostos de l’any vinent.

 

Comentarios
Multimedia Diari