El PSC de Reus registra la petició per fer el ple sobre educació

Els socialistes es van mostrar molt crítics amb l’actual model de zonificació pels problemes de guetització que comporta

16 marzo 2018 19:12 | Actualizado a 17 marzo 2018 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El PSC ha registrat aquest divendres a l’Ajuntament de Reus la petició dirigida a l’alcalde Carles Pellicer perquè convoqui un ple monogràfic sobre l’educació a la ciutat.

En l’exposició de motius, els socialistes justifiquen la necessitat de celebrar el plenari arran de les darreres polèmiques viscudes a Reus com, per exemple, el futur tancament de dos grups més de P3 (Escola Joan Rebull i Isabel Besora) o l’adscripció única als centres públics de primària i secundària.

Per tot plegat, des del partit a l’oposició consideren que la sessió plenària ha de servir per «debatre, analitzar i adoptar mesures per millorar la situació de l’educació a la ciutat». També consideren que el ple ha de buscar la fórmula «per poder comptar amb la participació de la comunitat educativa de la ciutat per assolir acords de màxim consens».

Els socialistes van anunciar la  voluntat de tirar endavant un ple monogràfic sobre l’educació (igual que es va fer amb la salut) durant una roda de premsa celebrada el dijous. En el seu transcurs també van mostrar les 1.200 firmes que havien recollit de pares i mares que tenen els seus fills en edat escolar i que estaven contra el tancament de més línies de P3.

També es van mostrar molt crítics amb l’actual model de zonificació escolar 3+2 (tres escoles públiques i dos de concertades) pels problemes de guetització que comporta. 

En el transcurs de la seva compareixença no van deixar passar l’ocasió per demanar la dimissió de la regidora d’Ensenyament, Dolors Sardà, per la seva «nefasta» gestió. «No ens serveixen les seves excuses de què no té marge d’actuació i que tot prové de la Generalitat».

Comentarios
Multimedia Diari