Más de Reus

El psiquiatre Esteban Sepúlveda guanya dues modalitats dels Premis de Recerca del Grup Pere Mata

Ha estat reconegut en dues modalitats pel seu treball de recerca sobre el delírium o estat confusional en persones grans

Redacció

Whatsapp
El guanyador de dos dels premis, Esteban Sepúlveda durant al presentació del seu treball guanyador sobre el delírium. Foto: Cedida

El guanyador de dos dels premis, Esteban Sepúlveda durant al presentació del seu treball guanyador sobre el delírium. Foto: Cedida

El psiquiatre de l'Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata, Esteban Sepúlveda, ha estat el guanyador de la tercera edició dels Premis de Recerca 2016 convocats pel Grup Pere Mata en dues modalitats: el premi al millor article científic i el premi a la millor comunicació a congrés, pel seu treball de recerca sobre el delírium o estat confusional en persones grans.

D’altra banda, el psicòleg clínic de l'HU Institut Pere Mata, Alfonso Gutiérrez, ha aconseguit un accèssit en la mateixa categoria del millor article científic, mentre que Sara Arranz ha obtingut un accèssit en la modalitat de millor comunicació científica a congrés, i Ester Bermúdez s'ha emportat el premi al millor treball de recerca de màster.

Aquests premis s'han lliurat en el transcurs de la sessió realitzada per presentar els resultats de la recerca 2016, en la que ha participat el director de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), Joan Vendrell, i el director general del Grup Pere Mata, Joan Amigó.

Durant la sessió també s'han exposat les ponències "Recerca sobre les bases neurobiològiques dels trastorns mentals: el repte d’establir ponts entre la genètica i la neuroimatge", a càrrec de Mar Fatjó-Vilas, de Germanes Hospitalàries Research Foundation (FIDMAG), i "La investigación en una unidad asistencial ¿es posible sin morir en el intento?", del cap de Secció d’Adiccions i Patologia Dual de l'Hospital Vall d’Hebron, Carlos Roncero.

La jornada es va cloure amb la presentació dels resultats de la recerca del Grup Pere Mata a càrrec de la directora de recerca de l'HU Institut Pere Mata, Elisabet Vilella.

Temas

  • REUS

Lea También