Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els 'botellons' i orinar al carrer, les actituts incíviques més comuns a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus denuncia més de 700 actituds incíviques vinculades a l'oci nocturn en el que va d'any

 

ACN

Whatsapp
Beure alcohol al carrer és un dels actes incívics més denunciats a Reus. Foto: Flickr

Beure alcohol al carrer és un dels actes incívics més denunciats a Reus. Foto: Flickr

La Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat un total de 701 actes en relació a actituds incíviques, especialment vinculades a l'oci nocturn, entre els mesos de gener i juliol d'aquest any. El cos municipal de seguretat manté la pressió policial contra l'incivisme que es va iniciar el 2014, quan es van aixecar 329 actes, així com 519 el 2015, i 996 l'any passat, en el mateix període. De fet, segons les dades de la Junta de Seguretat Local, la principal preocupació de la ciutadania en matèria de seguretat continuen sent els actes incívics.

Orinar i consumir alcohol a la via pública continuen sent els actes incívics més denunciats per la Guàrdia Urbana, seguits per les molèsties per sorolls, embrutar la via pública o sol·licitar relacions sexuals al carrer. Tot i això els actes en relació al consum d'alcohol han disminuït gràcies, també, a les operacions puntuals contra el "botellón" que el cos de seguretat municipal va fer als mesos d'abril i maig de l'any passat. La Guàrdia Urbana continua treballant en la conscienciació ciutadana en relació a aquest tipus de conductes que més molèsties i queixes generen entre els veïns.

Comentarios

Lea También