Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els campaners de Reus acomiadaran l'any tocant per la pau al món

Serà demà, a partir de les 12h

Cristina Valls

Whatsapp
Membres del col·lectiu de campaners assajant per al gran dia dedicat  a la pau al món. FOTO: CEDIDA

Membres del col·lectiu de campaners assajant per al gran dia dedicat a la pau al món. FOTO: CEDIDA

Els Campaners de Reus, conformats pels agrupaments escoltes MontsantCim i Misericòrdia, s’afegeixen, per darrera vegada, als actes per la Jornada Mundial per la Pau, que se celebra un cop a l’any el dia 1 de gener, i ho fan afegint-se a la pensada que ja fa més de 20 anys que van iniciar els campaners de la Catedral de Tarragona. El dia 31 de desembre, a les 12 hores, centenars de campanars dels Països Catalans, i d’altres indrets, repicaran alhora tot enaltint la pau al món.

Les campanes del campanar de la Prioral de la ciutat ressonaran per reclamar un món sense conflictes on tothom pugui viure en pau i dignitat. L’objectiu pretén subratllar a tothom la realitat social mundial i de treballar per la pau en els aspectes més habituals i quotidians de la nostra rutina diària. El toc que interpretaran serà el ‘Toc de reivindicació’, que consisteix a fer tocar la campana més petita, en representació de la veu del poble, i la més gran, perquè és la que ha d’arribar més lluny amb el seu so, segons aporten des de l’entitat. Ambdues campanes són les de caràcter civil, ubicades al pis superior i les més conegudes i estimades pels reusencs.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También