Els motors del Taller Baix Camp

Els voluntaris de l'entitat són part fonamental en el seu dia a dia. Ara s'ha posat en marxa una campanya per captar més persones disposades a compartir el seu temps lliure de forma desinteressada

19 mayo 2017 16:19 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ara farà un any, l’Héctor Matilla estava fent un curs d’integració social. Va ser en el marc d’aquells estudis quan, un bon dia, aquest treballador social va conèixer la feina que portaven a terme des del Taller Baix Camp. I des de llavors col·labora amb ells com a voluntari al Punt de Trobada. «El primer dia ja vaig decidir involucrar-me de forma desinteressada. És una experiència única i que omple molt», explica el mateix Héctor, sense deixar de mencionar que «aquí tinc autèntics amics».

Ell forma part del grup de nou voluntaris que dediquen una bona part del seu temps lliure a ajudar les persones discapacitades i les seves famílies. I ho fa una tarda a la setmana, també alguns caps de setmana de forma puntual, al Punt de Trobada que l’entitat del Taller Baix Camp té al carrer Antoni de Bofarull, número 8.

Aquestes dependències acullen un centre d’oci on els voluntaris els incentiven a participar dels diferents tallers de manualitats, de cuina o de teatre que s’organitzen totes les tardes o des d’on es preparen diferents activitats esportives destinades als seus usuaris. Això fa que la feina altruista d’aquests ciutadans sigui fonamental per al seu bon funcionament i els converteix en els seus principals motors.

Per mirar de seguir prestant aquest servei tan necessari per a les persones discapacitades de la ciutat de la millor forma possible, des d’aquesta entitat sense ànim de lucre han iniciat una campanya de captació de voluntaris.

Es tracta de ‘Guanya! Fest-te voluntari del Taller Baix Camp!’. I és que des de la mateixa entitat expliquen que «ens volem obrir als reusencs perquè ens puguin conèixer i que ens ajudin a seguir creixent. La col·laboració de persones que desinteressadament regalen el seu temps ens permet poder donar un millor servei i molta més atenció a les persones que tenim a la nostra entitat».

El vídeo a Facebook

Per tal de donar un impuls a la nova campanya, els seus responsables han editat un vídeo que vol difondre les experiències d’altres voluntaris i explicar el que representa entrar a formar part de la gran família del Taller Baix Camp.

El vídeo de la campanya Guanya! Fest-te voluntari del Taller Baix Camp! es pot visualitzar al perfil de Facebook que l’entitat va posar en marxa fa temps. Des d’aquest mateix portal, les persones interessades en participar-hi poden contactar amb el Taller Baix Camp.

 

Comentarios
Multimedia Diari