Els nens celebren la seva pròpia cercavila per Misericòrdia

Prop de 200 infants llueixen a la plaça Anton Borrell de Reus les seves creacions en la vuitena Trobada d’Elements Fets per Tu
 

19 septiembre 2021 11:45 | Actualizado a 20 septiembre 2021 07:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La ja tradicional Trobada d‘Elements Fets per Tu, que aquest 2021 ha assolit la seva vuitena edició, ha aplegat prop de 200 nens i nenes de la ciutat a la plaça d’Anton Borrell de Reus, aquest matí. Des de primera hora, tots ells han tingut l’oportunitat de mostrar els particulars elements i danses del Seguici Festiu reusenc que havien reproduït per aquesta Festa Major de Misericòrdia. 

Recreacions de la Mulassa, el Lleó, els Gegants Indis, els Gegants Japonesos o el Ball de Cercolets són algunes de les que no han faltat en aquesta particular cita, organitzada per l’Ajuntament i Canal Reus TV, on també es s'ha deixat veure algun Diable. La Trobada d’Elements Fets per Tu anima cada Misericòrdia els més petits de casa a confeccionar i vestir, amb materials casolans i una gran dosi d’imaginació, el seu propi Seguici. En anys anteriors, la Trobada es portava a terme a la plaça del Mercadal i anava succeïda per una cercavila pel nucli. Aquesta vegada la cercavila també s'ha fet, però ha hagut de quedar-se, atesa la situació sanitària per la Covid-19, dins dels límits del Parc Sant Jordi. 
 

Comentarios
Multimedia Diari