Más de Reus

Reus Tradició

Els nens celebren la seva pròpia cercavila per Misericòrdia

Prop de 200 infants llueixen a la plaça Anton Borrell de Reus les seves creacions en la vuitena Trobada d’Elements Fets per Tu
 

Redacción

Whatsapp
Alguns dels petits, ahir al Parc Sant Jordi, amb els elements que van elaborar. FOTO: Alba Mariné

Alguns dels petits, ahir al Parc Sant Jordi, amb els elements que van elaborar. FOTO: Alba Mariné

La ja tradicional Trobada d‘Elements Fets per Tu, que aquest 2021 ha assolit la seva vuitena edició, ha aplegat prop de 200 nens i nenes de la ciutat a la plaça d’Anton Borrell de Reus, aquest matí. Des de primera hora, tots ells han tingut l’oportunitat de mostrar els particulars elements i danses del Seguici Festiu reusenc que havien reproduït per aquesta Festa Major de Misericòrdia. 

Recreacions de la Mulassa, el Lleó, els Gegants Indis, els Gegants Japonesos o el Ball de Cercolets són algunes de les que no han faltat en aquesta particular cita, organitzada per l’Ajuntament i Canal Reus TV, on també es s'ha deixat veure algun Diable. La Trobada d’Elements Fets per Tu anima cada Misericòrdia els més petits de casa a confeccionar i vestir, amb materials casolans i una gran dosi d’imaginació, el seu propi Seguici. En anys anteriors, la Trobada es portava a terme a la plaça del Mercadal i anava succeïda per una cercavila pel nucli. Aquesta vegada la cercavila també s'ha fet, però ha hagut de quedar-se, atesa la situació sanitària per la Covid-19, dins dels límits del Parc Sant Jordi. 
 

Temas

Comentarios

Lea También