Els veïns de les Borges podran contactar amb els vigilants nocturns a través de WhatsApp

Podran comunicar qualsevol incidència els 365 dies de l'any

19 mayo 2017 16:43 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El servei de vigilància nocturna que des de fa 10 anys dóna l’Ajuntament de les Borges del Camp està disponible també, des d’ara, a través del whatsapp. El número de telèfon a través del que la ciutadania pot comunicar qualsevol tipus d’incidència, sigui per via telefònica o bé a través de whatsapp, és el 659 315 990.

Aquest telèfon és atès els 365 dies l’any, però únicament en horari nocturn. La utilització del whatsapp comporta també avantatges complementaris, ja que, a més del servei telefònic i del text escrit els veïns també poden enviar fotografies, notes de veu i vídeos.

Enguany, 2017, es compleix el desè aniversari de la posada en marxa del servei de vigilància nocturna a les Borges del Camp. Cal recordar que entre 2006 i 2007 les Borges i altres municipis veïns van patir un nombre inusual de robatoris, en alguns casos amb la utilització d’una extrema violència.

Aquesta situació va provocar una gran alarma social ja que, a més, en aquell moment, encara no s’havia produït el esperat desplegament total dels Mossos d’Esquadra a la provincia de Tarragona.

Com a conseqüència d’aquella situació, l’Ajuntament de les Borges del Camp va decidir posar en marxa un servei de vigilància nocturna, inicialment amb un sol vehicle, tot i que posteriorment el servei es va ampliar a dos vehicles, que són els que actualment presten aquest servei.

Contacte amb els Mossos

El servei s’ha mantingut ininterrompudament durant aquests últims 10 anys, amb una valoració molt positiva per part de l’Ajuntament que, a més d’aquesta mesura, manté un contacte periòdic amb els Mossos d’Esquadra que permet mantenir en uns índexs raonablement baixos els casos de delinqüència que es registren al municipi. A més a més, el servei de vigilància nocturn actua també, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, en altres ca

Comentarios
Multimedia Diari