ExproReus programa més de 50 activitats infantils

La fira multisectorial vol potenciar aquest públic amb tallers per a nens de totes les edats, amb parc d’aventures o un espai per a bebès

02 octubre 2019 08:40 | Actualizado a 02 octubre 2019 08:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La fira multisectorial ExproReus comptarà, enguany, amb un programa d’activitats infantils que vol donar cabuda als nens i nenes de totes les edats. S’han programat una cinquantena d’activitats que s’han programat durant els quatre dies de fira, del 10 al 13 d’octubre. Els més petits tindran l’Espai Bebè, on els infants de 0 a 3 anys podran participar en jocs acompanyats dels seus pares. Una altra franja d’edat és la que podrà participar en les activitats de Salting Reus i a l’ampliació del Parc d’Aventures, on hi haurà un circuit de karts elèctrics infantil, rocòdrom i tirolina.

Entre els tallers programats, hi haurà un per a fer espelmes amb cera d’abelles, a càrrec de La Casa de la Mel. Un altre taller arribarà de la mà de La Garlanda, que ensenyarà als més petits a fer punys de superherois amb rotlles de paper higiènic reciclats. D’altra banda, un any més, l’empresa Dynamind impartirà tallers de robòtica, una de les activitats infantils estrella del programa de la fira.

L’empresa El Fotomatón farà tallers de manualitats amb materials reciclats, pintacares i fotomatón infantil; i la Vaca Voltaire de Llet Nostra tornarà a tenir un espai reservat a la fira. Repetirà també la ludoteca en anglès a càrrec de La Martina.

També hi haurà una ‘minidisco’, amb Alishow. La màgia del Mag Nebur i els jocs de taula també formaran part del programa. Les màquines recreatives acabaran de cobrir la franja d’edat infantil i juvenil.

Comentarios
Multimedia Diari