Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Fibra òptica per a les urbanitzacions de Castellvell

L'Ajuntament i Telefónica España arriben a un acord per poder millorar el servei fora del nucli de població

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fibra òptica per a les urbanitzacions de Castellvell

Fibra òptica per a les urbanitzacions de Castellvell

Després de nombroses gestions, l’Ajuntament de Castellvell del Camp ha aconseguit que Telefónica de España SAU implanti una xarxa d’accés de nova generació mitjançant fibra òptica als nuclis de població situats fora del casc antic del municipi. 

D'aquesta manera, la fibra arribarà a les urbanitzacions Castellmoster, Flor del Camp i Erbosseres, Els Pugets, Les Planes del Puig, El Puig i Les Serres.

L'Ajuntament ha explicat el seu compromís amb la innovació com eina fonamental perquè tots els veïns disposin d’aquest servei per diferents motius, ja siguin laborals o lúdics, i s’ha estat treballant de manera insistent per aconseguir-ho.

Així, el passat 6 de febrer, l’Ajuntament va aprovar el pla de desplegament presentat per la companyia i immediatament s’iniciaran els treballs que comportaran les avantatges de la fibra.

Temas

  • Castellvell

Comentarios