Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Forcadell serà la convidada especial en un dels actes previs de la Diada a Reus

Assistirà al primer acte previ, el dia 8 de setembre, al Bartrina

Cristina Valls

Whatsapp
Carme Forcadell, en una conferència sobre el procés independentista a El Círcol, l´any 2013. Foto: Alba Mariné/DT

Carme Forcadell, en una conferència sobre el procés independentista a El Círcol, l´any 2013. Foto: Alba Mariné/DT

La capital del Baix Camp dedicarà actes previs a la Diada Nacional de Catalunya els dies 8 i 10 de setembre. El primer acte previ serà al Teatre Bartrina, a les 12 hores, on es durà a terme l’acte principal de la Diada al Camp de Tarragona, organitzat per la Delegació del Govern de Tarragona amb la música dels So Nat Grallers de Tarragona. La convidada principal serà la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. A l’acte també hi serà el delegat del Govern, Òscar Peris, entre altres representants. El darrer acte previ, el 10 de setembre, es mostrarà la tercera classe magistral de ballada de sardanes a les 17.45 hores, entre altres ballades.

L’acte central de la Diada, l’11 de setembre, començarà a les 10 hores a la plaça del Baluard amb l’acte institucional dels membres de l’Ajuntament i amb el cant d’Els segadors per part dels assistents. De les 10 a les 11 hores es faran ofrenes a diferents entitats de la ciutat i el moment l’amenitzarà el trio Zizigla. A les 11 hores, els Xiquets de Reus aixecaran un pilar i l’Esbart Dansaire farà el ball d’homenatge de la Diada. L’acte finalitzarà amb el cant d’Els segadors

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También