Gala benèfica contra el càncer 'Ballem per tu' al Teatre Fortuny de Reus

El programa solidari inclou l´actuació de diferents ballarins de renom de Reus i comarques, així com la participació de les diferents escoles de dansa de la demarcació

19 mayo 2017 17:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Fortuny va acollir ahir la presentació de la gala de dansa benèfica contra el càncer Ballem per tu, que es portarà a terme dissabte, 12 de novembre, a les 21 h, al mateix teatre.

La Fundació Teatre Fortuny, conjuntament amb l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona i la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre organitzen aquest espectacle a benefici de la Lliga contra el Càncer. L’esdeveniment es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El programa inclou l’actuació de diferents ballarins de renom de Reus i comarques, així com la participació de les diferents escoles de dansa de la demarcació. Es preveu que uns 120 ballarins passin per l’escenari del Fortuny durant aquesta vetllada, que inclourà la lectura d’alguns fragments del llibre Creu-me, és possible coordinat pel periodista Josep Baiges.

Les entrades ja estan a la venda a la taquilla del Teatre Fortuny o a www.teatrefortuny.cat a un preu de 15 i 20 euros.

Comentarios
Multimedia Diari