Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Impulsen la millora de la depuradora de Falset

Per un import de 56.000 euros, es disposarà de sis mesos per a dur a terme la redacció del projecte constructiu

Diari de Tarragona

Whatsapp
Depuradora de Falset. FOTO: ACA

Depuradora de Falset. FOTO: ACA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat un contracte destinat a millorar el funcionament de la depuradora de Falset, a la comarca del Priorat. Per un import de 56.000 euros, es disposarà de sis mesos per a dur a terme la redacció del projecte constructiu, destinat a millorar el funcionament d’aquest sistema.

El projecte que es redacti haurà de contemplar millores en el pretractament, reconsiderar el cabal de disseny, controlar els sobreeiximents, així com dotar la instal·lació d’un nou procés de depuració, entre d’altres actuacions.

El Pla de gestió del districte de conca fluvial de Catalunya i el seu Programa de mesures associat inclouen les actuacions necessàries per a la millora dels sistemes existents, així com la posada en marxa dels nous per garantir el manteniment o millora de l'estat ecològic de les nostres aigües superficials, subterrànies i marines.

A data d'avui les 516 depuradores existents a Catalunya garanteixen el sanejament de més del 97,1% de la població catalana. Pel que fa al Priorat, la comarca compta amb 17 depuradores en servei que depuren les aigües residuals generades pel 81% de la seva població.

Temas

Comentarios

Lea También