Más de Reus

Intercanvi de disfresses al Mercat Central de Reus

Es farà el dissabte 3 de febrer i vol fomentar el consum responsable i oferir la possibilitat d’aconseguir una disfressa a un preu raonable

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del Mercat d’Intercanvi de Disfresses de l’any passat, al Pallol. FOTO: pere ferré / DT

Imatge del Mercat d’Intercanvi de Disfresses de l’any passat, al Pallol. FOTO: pere ferré / DT

El Casal de Joves la Palma organitza el Mercat d’Intercanvi de Disfresses el dissabte 3 de febrer, entre les 10 i les 13 hores.

Aquest any la trobada arriba ja a la cinquena edició i, com a novetat, es trasllada a una parada del Mercat Central de Reus, concretament en una parada propera al punt d’informació.

Com en les altres edicions, el Mercat d’intercanvi de disfresses s’organitza uns dies abans de la celebració del Carnaval amb l’objectiu de conscienciar i fomentar el consum responsable i oferir a tothom que vulgui la possibilitat de poder aconseguir una disfressa original sense haver de gastar-se diners.

El mercat fomenta l’intercanvi, així que tothom que vulgui una disfressa ha de portar-ne una, que podrà canviar per les que estiguin disponibles a la parada del Mercat Central.

Tothom que no hagi pogut canviar una disfressa el matí del dissabte 3 de febrer o no hagi trobat el que buscava, també podrà fer-ho entre el 5 i el 9 de febrer al Casal de Joves la Palma.

Cal tenir en compte que per participar en el Mercat d’Intercanvi s’estableixen unes condicions mínimes que els usuaris hauran de complir: les disfresses o complements a intercanviar o cedir han d’estar nets i en bon estat. 

Aquest Mercat d’intercanvi és un espai obert a tothom i, en cap cas, es podrà comprar o vendre cap disfressa. L’Ajuntament no es fa responsable de l’estat dels objectes que s’intercanvien.

Temas

Comentarios

Lea También