Jaume Massó promet una gestió 'honesta' al capdavant del Centre de Lectura de Reus

L’arqueòleg ha estat proclamat nou president per l’assemblea, després que la seva hagi estat l’única candidatura

21 junio 2017 07:12 | Actualizado a 04 julio 2017 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Jaume Massó és des d’aquest dimecres el nou president del Centre de Lectura de Reus. L’assemblea ordinària de socis –amb l’assistència d’una trentena de persones– l'ha proclamat president després que la seva hagi estat l’única candidatura que s’ha presentat per rellevar en el càrrec a Xavier Filella.

Després de destacar que «és un gran honor i una gran responsabilitat per mi accedir a la presidència del Centre de Lectura», el nou president de l’entitat ha reconegut que «coneixent l’entitat sóc conscient que el repte és complicat i intentaré fer-ho de la millor manera possible».

Cap revolució
Tot i això, Massó ha deixat clar que «no he vingut per fer cap revolució ni un canvi radical. Simplement prometo una gestió eficaç i honesta, continuant el treball que fins ara ha fet el consell directiu sortint». El nou president del Centre de Lectura també ha repassat alguns dels temes pendents, com la futura ampliació de les instal·lacions pel carrer Concepció, «una acció que ens hauria d’ajudar a oferir una cobertura millor als nostres socis». Per la seva part, el president sortint, Xavier Filella, també ha parlat d’aquest projecte d’ampliació recordant que «la Diputació de Tarragona ja ha fet la seva reserva de diners i ara falta que l’Ajuntament de Reus digui alguna cosa sobre aquest tema».

Filella fa un balanç satisfactori dels sis anys que ha presidit l'entitat reusenca

Responsabilitat
Filella, que ha estat sis anys al capdavant del Centre de Lectura, ha assegurat que marxa «molt satisfet» per la feina feta. «Al llarg d‘aquests anys ha estat una gran responsabilitat presidir el Centre de Lectura. Però tinc molt clar que el Centre de Lectura és una de les millors coses que l’han passat a aquesta ciutat, i que sense el Centre, ni Reus seria el que és ni tampoc la cultura d’aquest país».

Per últim, Xavier Filella ha desitjat molta sort a Jaume Massó davant del seu repte i, a més d’oferir-li el seu suport i assessorament, també ha reconegut que «estem molt contents que el relleu siguis tu».

Comentarios
Multimedia Diari