Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Joan Pera, al Teatre Fortuny després d’un canvi en la programació

L’espectacle ‘El desguace de las musas’ s’ha hagut de suspendre i en el seu lloc els espectadors podran veure ‘Alguns neixen estrellats’

Diari de Tarragona

Whatsapp
El reconegut actor català arribarà a Reus el 5 d’abril amb l’obra ‘Alguns neixen estrellats’. FOTO: cedida

El reconegut actor català arribarà a Reus el 5 d’abril amb l’obra ‘Alguns neixen estrellats’. FOTO: cedida

El Consorci del Teatre Fortuny ha informat que per causes alienes a l’organització s’ha hagut de suspendre l’espectacle El desguace de las musas, d’Eusebio Calonge, programat pel dia 5 d’abril. En el seu lloc, els espectadors podran veure Alguns neixen estrellats, interpretat per Joan Pera i David Olivares. La nova representació es farà el mateix divendres 5 d’abril, a les 21.00 h.

Tal com apunta el Consorci del Teatre Fortuny les localitats adquirides per El desguace de las musas seran vàlides per a la representació de Joan Pera. Tot i això, totes les persones que no estiguin interessades en la nova oferta teatral podran reclamar l’import de les localitats i se’ls retornaran els diners.

Per a més informació es pot consultar la cartellera del Teatre Fortuny, la pàgina web www.teatrefortuny.cat o a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres, en el seu horari habitual.

L’espectacle Alguns neixen estrellats reflecteix un dia en la vida d’un ‘gafe’ com és l’Albert Ametller Amargant, una persona maldestra que ho trenca tot i, com més vol arreglar-ho, pitjor. Les feines no li duren més d’un dia i tota la feina que té és trobar feina. Per sort, al seu costat hi té la dolça i comprensiva Montserrat, la seva salvació davant de qualsevol mena de desastre.

Un espectacle protagonitzat per Joan Pera i David Olivares, que evoquen grans còmics i humoristes universals del cinema i la televisió com Charles Chaplin (Charlot), Peter Sellers (inspector Closseau – La Pantera Rosa) o Rowan Atkinson (Mr. Bean).

Temas

Comentarios