Jutgen al romanès que va disparar amb una escopeta davant la seva parella a Reus

Vasile B. es va entregar ahir la tarda a la comissaria de Mossos després d'amagar-se desde la tarda del passat dia 10. 

25 julio 2017 12:25 | Actualizado a 25 julio 2017 12:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vasile B. es va personar ahir a dos quarts de cinc de la tarda a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Reus. Es va identificar i va explicar que estava en busca i captura des del passat dia 10.

Aquella tarda va agafar una escopeta i va fer dos trets dins d'un pis del carrer Pau Gargallo. Van ser trets intimidatoris a la seva parella, que estava present.

Després dels trets i la prèvia discussió entre els dos, l'autor dels dispars va sortir de la casa i va arrencar el BMW 525 matrícula nova que hi havia aparcat al carrer.

El soroll va provocar enrenou en aquest carrer del barri Juroca, on després de la presència policial (hi va haver contros de vehicles dels Mossos) es va saber que aquest romanès amb un llarg historial d'antecedents havia disparar dos trets d'arma llarga dins la vivienda.

Vasile B. va abandonar el cotxe poc després. Sabia que el trobarien si seguia al volant i va aparcar a l'avinguda Mediterrani, a pocs metres en línia recta d'on es trobava.

Allí se li va perdre la pista. Vasile B. ja tenia una ordre de busca i captura d'un jutjat de Cervera per delictes contra el patrimoni i amb l'afegitó d'aquest fet del carrer Pau Gargallo, s'havia d'amagar, perque tot apuntava que acabaria entre reixes.

El mateix dia 10 l'àrea d'investigació dels Mossos van començar a buscar-lo. Sabien que tenia casa a Vila-seca o que podia tenir algun altre amagatall per la zona.

Tot i els esforços i la petició de col·laboració d'altres cossos de la Policia Local, Vasile s'havia evaporat fins ahir a la tarda, on es va entregar, segons ha pogut saber el Diari.

Aquest matí ha passat a disposició judicial a Reus i s'espera que aquesta tarda es dicti un auto condemnatori. Els Mossos li imputen una temptativa d'homicidi, segons han confirmat fonts de la investigació.

SEGUIRÀ AMPLIACIÓ

Comentarios
Multimedia Diari