Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Aeroport de Reus tanca el febrer per sota els 7.000 passatgers

Des de principi d’any, les operacions a l’equipament han crescut un 13% respecte al 2017

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Aeropuerto de Reus ofrecerá mejores servicios en asistencia y seguridad. FOTO: alfredo gonzález

El Aeropuerto de Reus ofrecerá mejores servicios en asistencia y seguridad. FOTO: alfredo gonzález

Durant el mes de febrer, 6.776 passatgers van passar per l’Aeroport de Reus. La xifra és lleugerament inferior a la del 2017, concretament un 7,4%. Són dades facilitades per AENA. 

De fet, durant el mes de gener també va caure el nombre de passatgers, en aquell cas per sobre del 30%. Si sumem els dos mesos, en total s’han registrat 13.388 usuaris, la qual cosa representa una caiguda del 20% respecte a l’any passat. 

Aquestes xifres són habituals en temporada baixa, quan el gruix d’aerolínies redueixen la seva activitat a l’Aeroport de Reus. Per exemple, els darrers mesos del 2017 es va registrar una mitjana d’uns 8.500 passatgers. Són xifres dels mesos de novembre i desembre de l’any passat. 

Pel que fa a les operacions, el passat mes es van realitzar 806 moviments, un 13,4% més que el febrer del 2017. En total, entre gener i febrer, s’han registrat 1.551 operacions, pràcticament un 13% més que el còmput global dels dos primers mesos de l’any passat. 

Més d’un milió de passatgers

Enguany s’espera que la temporada turística sigui de nou de rècord a la Costa Daurada, i l’Aeroport de Reus tornarà a tenir una activitat frenètica durant els mesos d’estiu. De fet, hi operaran 14 aerolínies i s’obren nous mercats, com per exemple el bàltic amb una nova connexió amb Tallin, Estònia, que operarà l’aerolínia Aurinko. 
Per tot plegat s’espera que el nombre de passatgers durant el 2018 a l’Aeroport torni a superar el milió de passatgers. Aquesta és una xifra que es va assolir l’any passat, però que feia anys que no es registrava. 

De fet, des de l’any 2011, quan es va arribar a 1,3 milions de passatgers, el nombre d’usuaris a l’Aeroport de Reus va caure any rere any, fins al passat 2017. La xifra més baixa dels darrers exercicis, segons AENA, es va registrar el 2015, amb poc més de 700.000 passatgers. Una tendència que sembla que l’equipament ha revertit. 
Enguany s’espera que l’oferta de places d’arribada s’incrementi respecte a l’any passat entre un 3 i un 4%. L’any passat se’n van posar a disposició del mercat pràcticament 540.000. 

Temas

Comentarios

Lea También