Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'Ajuntament de Reus convoca els agents econòmics i socials a una cimera per a la reactivació econòmica

El consistori vol definir conjuntament propostes d'acció a la ciutat davant la crisi del coronavirus

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, en roda de premsa. Foto: ACN

Imatge d'arxiu de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, en roda de premsa. Foto: ACN

L'Ajuntament de Reus ha convocat els agents econòmics i socials de la ciutat a una cimera per a la reactivació econòmica de la ciutat. Segons informa el consistori, la trobada es farà dijous per videoconferència i té l'objectiu d'analitzar la situació actual del teixit econòmic de la ciutat arran del decret de l'estat d'alarma i la paralització de l'activitat econòmica. La cimera, afegeix l'Ajuntament, ha de servir per identificar conjuntament necessitats presents i futures de les empreses i comerços de la ciutat, i consensuar propostes de reactivació en l'àmbit municipal per mitigar-ne els efectes.

"L'obligat tancament de comerços i empreses, amb la conseqüent caiguda d'ingressos i la proliferació d'expedients de regulació temporal d'ocupació, fa preveure un increment significatiu de la taxa d'atur a la ciutat, a la qual cal donar-hi resposta amb previsió i de manera proactiva", apunta el govern reusenc en un comunicat.

L'Ajuntament ha convocat els representants de la Cambra de Comerç de Reus, APIR, PIMEC, CEPTA/Foment Reus Empresarial, Clúster TIC, Unió de Botiguers de Reus, Centre Comercial El Pallol, El Tomb de Reus, La Fira Centre Comercial, Eix Comercial Passeig Prim, Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, CCOO i UGT. Per part de l'Ajuntament hi assistirà l'alcalde, la vicealcaldessa i quatre regidors més.

Temas

Comentarios

Lea También