L'Ajuntament de Reus obre concurs públic per escollir el nou director del Trapezi

La direcció artística de la Fira del Circ havía recaigut els darrers anys en Jordi Gaspar. Les bases sortiran en breu al BOPT

19 mayo 2017 18:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) ha publicat el plec de clàusules corresponents al procés de selecció del nou director per a les dues pròximes edicions de la Fira del Circ de Catalunya Trapezi, que enguany va complir la seva vintena edició. La durada del contracte es preveu per un any i el termini de presentació d’ofertes és de 15 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (BOPT). Aquesta es preveu que es faci de forma immediata.

El pressupost bàsic de licitació és de 35.090 euros (IVA inclòs) i el valor estimat del contracte és de 60.900 euros (sense IVA). El contracte admet una pròrroga d’una anualitat.

La direcció artística del Trapezi ha estat responsabilitat de Jordi Gaspar durant les darreres edicions, un encàrrec vigent fins a finals d’aquest 2016, un temps en què continua treballant en la preparació de la pròxima edició de la fira. Segons les bases de la convocatòria, l’actual responsable pot optar a renovar l’encàrrec. L’adjudicació la realitzarà l’òrgan de contractació competent mitjançant procediment obert. Les empreses interessades hauran de presentar la documentació exigible i les seves proposicions en tres sobre tancats, identificats i signats pel propi licitador o pel representant de l’empresa, tot indicant el nom i cognoms o raó social.

Segons el plec de clàusules, la direcció artística de la Fira del Circ haurà de ser la responsable de la programació «de cadascuna de les edicions respectant el paper estratègic que té el Trapezi per a les arts del circ del nostre país com a festival i com a plataforma de mercat per la professió; «oferir una programació diversa i de qualitat, que serveixi uns barems mínims de programació de companyies catalanes» o «mantenir i potenciar aquesta plataforma de circ com a un referent de qualitat artística i de contemporaneïtat no sols a Catalunya, sinó també en els àmbits estatal i internacional».

 

Comentarios
Multimedia Diari