Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Albiol lliura els xecs als nadons nascuts al 2017

L'entrega serà el diumenge 15 d'abril a les 12:15 hores, a l'Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
Acte de lliurament dels xecs nadó que es va fer als nascuts a l’Albiol en 2016. Foto: Cedida

Acte de lliurament dels xecs nadó que es va fer als nascuts a l’Albiol en 2016. Foto: Cedida

El proper diumenge 15 d’abril, a partir de les 12.15 hores, l’Ajuntament de l’Albiol lliurarà un xec de 150 euros a cadascun dels nadons nascut en 2017, i en que en aquesta ocasió són 2: un nen que es diu Aday, nascut el 27 d’agost de 2017, i una nena que es diu Esperança, i que va néixer el 26 de novembre de 2017.

L’acte de lliurament dels xecs tindrà lloc a la sala Joan de Martorell de les oficines municipals a Masies Catalanes.

Aquest és el segon any que l’Ajuntament de l’Albiol fa lliurament del xec nadó després que en 2016 aprovés tirar endavant la iniciativa per donar un ajut a les famílies. L’any 2017 es van lliurar 6 xecs nadó de 150 euros cadascun.

Paral·lelament, l’Ajuntament obsequia els infants en néixer amb un cabirol de peluix que va emplenar d'herbes aromàtiques i en escalfar-lo al microones desprèn aromes que ajuden a relaxar els infants.

El lliurament dels xecs nadó coincideix a l’Albiol amb la celebració de la Festa de la Primavera, que consistirà en una plantada popular de flors i plantes autòctones entre les 9.30 h i les 12 h en un solar municipal situat al carrer del Dragó 52-57.

A les 12.30 h hi haurà una xerrada sobre metereologia a càrrec d’Eduard Marimon, observador metereològic i membre del grup MeteoPrades.

Temas

  • L'Albiol

Comentarios

Lea También