Más de Reus

La 23a Reus-Prades-Reus reuneix més de 660 adeptes

Els participants més ràpids van completar el recorregut, de gairebé 55 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell, en menys de sis hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Participants arribant a Reus després de completar el recorregut.  FOTO: fabián acidres

Participants arribant a Reus després de completar el recorregut. FOTO: fabián acidres

Ni més ni menys que 54,800 quilòmetres i un desnivell acumulat de 2.950 metres. Això és el que significa la caminada ‘Reus-Prades-Reus’. Unes xifres de vertigen, però que no espanten als centenars de persones que any rere any se sumen al repte de pujar caminant, des de Reus, a Prades i tornar a la capital del Baix Camp en poques hores. Aquest any, 660 persones van participar, ahir, d’aquest esdeveniment en el que s’hi apunta gent de totes les edats.

El tret de sortida es va donar a les set del matí des de les piscines municipals de Reus i, gairebé sis hores més tard, els més ràpids ja travessaven la línia d’arribada. En la modalitat trail, Kilian García era el primer en arribar, completant el recorregut en tan sols 5 hores i 54 minuts. Caminant, el més ràpid va ser Jose Luís Ortega, amb un temps de 5 hores i 50 minuts. «Cal recordar que la modalitat trail representen 8 quilòmetres de més», remarcava ahir el director de l’esdeveniment, Jordi Rius, que destacava l’èxit d’aquesta nova edició de la Reus-Prades-Reus. «La participació ha sigut molt semblant a la de les edicions passades. Ha fet bon temps i, per això, l’arribada dels primers participants s’ha retardat una mica més del normal. La calor ha fet que avancessin més lentament», explicava.

A mitja tarda, 280 persones ja havien completat la prova i s’esperava que n’arribessin 250 més. «Els restants han abandonat a Prades», afegia Rius.

Temas

  • Diari de Reus

Comentarios

Lea También