La Cambra de Comerç de Reus reconeix la tasca d’una trentena d’empreses

Els Premis Cambra 2019 se celebraran aquest dijous al Tecnoparc i també distingiran la feina feta per sis periodistes del territori

26 noviembre 2019 08:37 | Actualizado a 30 noviembre 2019 09:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Cambra de Comerç de Reus reconeixerà, aquest dijous, la tasca i trajectòria d’empreses i entitats del territori. Ho farà en el marc dels Premis Cambra 2019, que se celebraran a partir de les set de la tarda al Tecnoparc, amb l’assistència de més de 600 persones. En una gala presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra, i dirigida per l’emprenedor i aventurer Albert Bosch, es lliuraran un total de 38 guardons. D’aquests, 32 serviran per distingir a empreses del territori on la Cambra de Comerç de Reus hi té presència A més, es premiaran a sis periodistes pel seu treball en la difusió i divulgació de temàtiques relacionada amb el comerç, l’economia i el desenvolupament del territori.

Enguany, com a novetat, «els presidents de cinc consells comarcals entregaran un premi», va detallar ahir el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, durant la presentació de l’esdeveniment. Es tracta dels ens supramunicipals del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Riera d’Ebre i Terra Alta.

En total, hi haurà cinc categories: Premis Especials Comarcals, Premis Cambra 2019, Premis d’Empreses per Empreses, Premis de Periodisme i Premis d’Honor. Aquests últims seran els guardons més destacats. Enguany, es distingiran a tres empreses i entitats en aquesta categoria. Es tracta del Monestir de Poblet,  pel Programa Cosmos; la Fundació Rosa Maria Vivar, pel nou centre diürn d’Alzheimer ubicat a Reus; i l’empresari reusenc Xavier Martínez i Serra, que va adquirir, la tardor del 2017, la majoria de la propietat de l’emblemàtica Casa Navàs amb la voluntat d’obrir l’edifici al públic.

«Internacionalització, innovació, tecnologia, valors... Aquests són alguns dels aspectes que s’han valorat», va explicar la vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Reus, Àgata Girbes, qui també va apuntar que els eixos vertebradors d’aquesta edició són la sostenibilitat i el futur. Per la seva part, el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, va assenyalar la necessitat de «mirar cap al territori».

Comentarios
Multimedia Diari