Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Cooperativa de l’Aleixar aprova vendre els seus immobles a l’Ajuntament

S’espera que els afectats puguin començar a recuperar part dels diners en els pròxims dies

Diari de Tarragona / ACN

Whatsapp
Imatge de la cooperativa de l’Aleixar.  FOTO: Alba Mariné

Imatge de la cooperativa de l’Aleixar. FOTO: Alba Mariné

L’assemblea de la Cooperativa Agrícola de l’Aleixar va acordar, en una reunió celebrada aquest dimecres, 23 de gener, la venda dels seus dos immobles a l’ajuntament del municipi del Baix Camp. Concretament, el consistori comprarà el magatzem i les oficines. 

A causa de la fallida econòmica, amb un forat de 4,5 milions d'euros i uns 150 socis afectats, el que s’intenta amb aquesta venda és aconseguir líquid. D’aquesta manera, s’espera que els afectats puguin començar a recuperar part dels diners en els pròxims dies, quan es faci efectiva la compra dels immobles.  En total, el consistori comprarà els immobles per valor d'uns 330.000 euros. Amb aquests diners, i també els provinents dels crèdits que s'han recuperat al llarg d'aquests mesos, els afectats cobraran a partir de la setmana vinent entre un 10% i un 11% del que tenien retingut

A finals del mes de desembre, els socis creditors van aprovar en assemblea donar definidament de baixa la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aleixar i la venda d’immobles a l’Ajuntament de l’Aleixar.

D'altra banda, la Cooperativa s'ha trobat amb un índex de morositat més alt del que preveia en el retorn dels crèdits i al jutjat ja hi ha demandes a diverses persones per valor de 460.000 euros. La setmana que ve se'n podrien presentar més, que podrien fer créixer aquesta xifra fins a fregar els 600.000 euros.

La Cooperativa es trobava en temps de descompte per aprovar la venda dels immobles perquè el 4 de febrer ha d'estar presentat el concurs de creditors.

(SEGUIRÀ AMPLIACIÓ)

Temas

Comentarios

Lea También