Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La Festa Major de Sant Pere, adaptada a les persones amb discapacitat

S'ofereix la possibilitat de consultar el programa de festes en braile

Redacció

Whatsapp
Imatge de una de les tronades que van petar l'any passat. Foto: A.M.

Imatge de una de les tronades que van petar l'any passat. Foto: A.M.

La celebració de la Festa Major de Sant Pere inclourà mesures adaptades a les persones amb discapacitat, una iniciativa promoguda per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus. Un any més, es disposen millores d’accessibilitat perquè tothom pugui gaudir de la festa. Entre altres iniciatives es troba l’oferiment d’interpretació de la llengua de signes quan es dugui a terme el Pregó, el proper divendres, 24 de juny, a les 20 hores, retransmès per Canal Reus TV, a càrrec de la pregonera Marta Magrinyà.

Hi haurà també itineraris accessibles, en els quals es col·locaran lavabos adaptats a tots els espais oberts on s’ofereixen activitats a l’aire lliure. Pel que fa a la programació de Sant Pere, també es disposarà per a qui ho necessiti el propi en braille per a les persones que pateixen dificultats visuals. Tot plegat es podrà trobar a l’Oficina de Turisme de la plaça del Mercadal, a la botiga de la Festa Major (carrer de Sant Joan i a l’oficina de l’ONCE a Reus, a la plaça de la Llibertat).

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También