La Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant s’amplia a dos dies d’actes

El dissabte i el diumenge, 19 i 20 de maig, tindran lloc la mostra de restaurants, el tast de vins i la degustació de caragols dolços i coents

15 mayo 2018 07:05 | Actualizado a 15 mayo 2018 07:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cornudella de Montsant celebrarà el dissabte i el diumenge, 19 i 20 de maig, la Jornada Gastronòmica. L’alcalde Salvador Salvadó destaca que «fins ara centràvem els actes en un únic dia, però hi havia molta aglomeració de gent. Així que vam creure convenient celebrar la Jornada Gastronòmica durant un cap de setmana sencer».

Així doncs, el dissabte, a partir de les 19 hores, se celebrarà la VIII Mostra Gastronòmica dels Restaurants Locals, i el XIV Tast de Vins de Cellers Locals. «Tots els restaurants i cellers de Cornudella participen en la mostra i el tast», destaca l’alcalde. Explica que els tiquets per assistir-hi es posaran a la venda el mateix dia. «Per un preu de 12 euros, que inclou la copa i el porta copes, es podran tastar els vins de tots els cellers, mentre que el tiquet de degustació dels restaurants tindrà un preu de 6 euros», comenta Salvador Salvadó. La música en directe del grup La Phil Oksera maridarà el sopar que se servirà a partir de dos quarts de deu de la nit, amb la participació d’alguns dels restaurants locals.

Durant tot el cap de setmana unes 2.000 persones visitaran Cornudella de Montsant

Caragols, paella i artesania
La Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant continuarà el diumenge, durant tot el dia, amb la XXI Diada de l’Arròs amb Conill i la XV Diada de caragols dolços i coents. Així mateix, els visitants podran visitar el XXXIII Mercat de l’Artesania. «Hi participaran una cinquantena de parades, entre les quals hi haurà elaboradors d’embotits, bijuteria, etc.», destaca l’alcalde, qui espera que entre 800 i 1.000 persones assisteixin a la degustació de la gastronomia local. «Durant tot el cap de setmana unes 2.000 persones visitaran Cornudella de Montsant. La Jornada Gastronòmica ens permet donar a conèixer els nostres productes i la nostra gastronomia, a més de descobrir l’entorn de Cornudella, i les activitats que es poden fer als nuclis de Siurana i Albarca», conclou l’alcalde Salvador Salvadó. 

Comentarios
Multimedia Diari