La Marató del Priorat reuneix més de 600 corredors

Èxit de participació en una prova festiva que uneix l’esport amb el món del vi i els seus cellers

08 octubre 2018 10:57 | Actualizado a 09 octubre 2018 12:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Marató del Priorat va trencar ahir amb tots els rècords de participació anteriors amb més de 600 corredors que van recórrer diferents municipis de la comarca entre vinyes i cellers que es troben en plena verema.

A diferència d’altres anys, des de l’organització explicaven que en aquesta cinquena edició s’havien inscrit un destacat nombre de participants procedents de França, Bèlgica o Suïssa. Això sí, el que no va canviar van ser les ganes dels corredors de passar una bona estona fent esport i descobrint el món del vi. 

Especialment divertit va ser l’escalfament previ a la sortida amb l’actuació de grups de música i la intervenció de diferents actors que van animar d’allò més als corredors. Molts d’ells disfressats de sevillanes, vikings o superherois. Menció especial també pel participant més gran a córrer la marató amb 75 anys.

Amb l’èxit de l’edició d’enguany, els seus organitzadors volen seguir creixent, ja que dies abans de la cursa festiva van haver de tancar les inscripcions. La Marató del Priorat (de 21 i 42 km) va comptar amb la col·laboració d’una vintena de cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant que prestaven els seus vins en els avituallaments pels corredors.

Comentarios
Multimedia Diari