La Policia Nacional confisca 500 cartells de l'ANC de Reus

Centenars de persones s'han concentrat davant la comissaria de Reus com a protesta 

19 septiembre 2017 19:36 | Actualizado a 19 septiembre 2017 21:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Agents de la Policia Nacional vestits de paisà han requisat aquest vespre cartells de l'Assemblea Nacional Catalana de Reus. Segons les primeres informacions, el material hauria estat intervingut al carrer, a les portes de les instal·lacions de l'ANC ubicades al Raval Santa Anna.

Quatre membres de l'entitat han estat identificats i han hagut de personar-se davant la comissaria per tal d'aixecar acta. Els cartells no feien referència explicita al referèndum, segons l'acta de la Policia. S'hi podia llegir missatges com "SÍ Hola Europa", "SÍ Hola Nou País" o '"SÍ Hola República". 

 
Més de 300 persones s'han concentrat davant la comissaria en senyal de protesta. Els manifestants corejaven  "On estan les paperetes? Les paperetes on estan?", el "Passi-ho bé", "Independència" o els "Segadors", entre d'altres.
La policia ha hagut de tallar el carrer General Moragues perquè el nombre de concentrats anava en augment. Tres furgonetes de la Policia Nacional estaven estacionades a les portes de la comissaria. Els manifestants han una pancarta davant de la caserna on hi diu "L'1 d'octubre votarem. No ens feu por". 

L'enganxada de cartells #empaperemREUS que l'ANC tenia prevista aquesta nit a les 23 hores ha seguit en peu. Centenars de persones s'han reunit a la Plaça Prim on han penjat cartells a favor de la democràcia i en pro del Sí. Després han seguit pel Raval Jesús i ara mateix, s'estan dirigint cap a l'Hotel Gaudí, on s'allotgen els Policies Nacionals. 

 

Comentarios
Multimedia Diari