La carretera d’accés a Cornudella de Montsant, tallada fins dilluns

Una esllavissada per culpa de la pluja va provocar que una gran roca deixés inutilitzada la carretera

25 mayo 2019 19:18 | Actualizado a 30 mayo 2019 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La carretera C-242 es manté tallada en tots dos sentits de circulació, al seu pas pel terme municipal de Cornudella de Montsant (Priorat), per l’esllavissada d’una gran roca que va tindre lloc divendres com a conseqüència de les pluges i, encara que avui ja s'ha retirat, encara hi ha perill de més esllavissaments.

Segons han informat aquest dissabte fonts consultades del Servei Català de Trànsit, la carretera estarà tallada fins que els tècnics revisin l’estat del vessant i assegurin que no hi hagi perill de nous allaus. L’alcalde de Cornudella de Montsant, Salvador Salvadó, ha explicat als informatius de TV3 que la carretera estarà tallada fins dilluns, quan els geòlegs estudiaran l’estat de la muntanya i va lamentar que s’hagin produït algunes cancel·lacions de reserves a restaurants i cases rurals de la zona a conseqüència de l’incident a la carretera.

L’alcalde del municipi també va advertit, no obstant això, que el problema més gran es generarà dilluns quan els escolars d’alguns nuclis hagin de desplaçar-se al col·legi. Tot i que aquesta carretera és el principal accés al Parc Natural del Montsant i al pantà de Siurana i a Prades, l’accés és possible per dues carreteres més locals.

Comentarios
Multimedia Diari