Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La cultura nipona pren Reus amb el Festival Hikari 2017

Està basat en els festivals d’estiu japonesos

Cristina Valls

Whatsapp
Algunes de les assistens aquest dissabte al Festival de cultura japonesa Hikari. Foto: Alba Mariné.

Algunes de les assistens aquest dissabte al Festival de cultura japonesa Hikari. Foto: Alba Mariné.

L’associació Amakuni ha tornat a sorprendre aquest dissabte amb un altre esdeveniment  d’essència nipona al Racó de La Palma amb el Festial Hikari 2017. Aquest acte s'ha encarregat de difondre la cultura japonesa a la capital del Baix Camp i està basat en els típics festivals d’estiu del Japó. Hi ha hagut una gran quantitat de paradetes amb menjar propi del lloc, una pila de kimonos i tota mena de còmics i jocs d’escacs d’allò més originals.

També hi  ha estat allà la Colla Gegantera, la qual ha portat la parella de gegants Japonesos fins a la cita. Durant aquest matí han ofert un ball i han amenitzat el dia. Una de les novetats d’enguany ha vingut  de l’àmbit de la moda. Segons l’especialista en kimonos i cultura japonesa Laura Maraver, «enguany estan de moda les jaquetes pel kimono, les quals s'anomenen haori». De fet, segons detalla la compra de kimonos està d'allò més buscada i aquesta cita suposa un al·licient per tal que molts seguidors d'aquesta cultural puguin aconseguir els complements més llampants. 

Temas

Comentarios

Lea También