La discoteca la Fàbrica de Reus reobre aquest cap de setmana del tot renovada

La propietat ha fet una inversió d'entre 50.000 i 80.000 euros. Aquest divendres es farà la inauguració, i dissabte obrirà portes al públic

19 mayo 2017 16:26 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Fàbrica inicia una nova etapa. La històrica discoteca del Passeig Mata reobrirà aquest dissabte totalment renovada, amb la intenció d’adaptar-se als nous temps i rellançar la seva proposta en el sector de l’oci nocturn, obrint-se a tot tipus de públics. La propietat, amb l’empresari Josep Maria Tintoré al capdavant, ha buscat a un equip de joves amb experiència en el món de la nit perquè s’encarregui de gestionar el canvi i ajudi el negoci a impulsar de nou la seva activitat. Aquest divendres al vespre tindrà lloc l’acte d’inauguració oficial, a porta tancada, per autoritats i entitats, i dissabte obrirà al conjunt de la ciutadania, a partir de les 23 hores.

Per tal de liderar aquest canvi, l’empresa ha dut a terme una inversió d’entre 50.000 i 80.000 euros, canviant completament el ‘look’ de l’espai, el seu logotip i el seu concepte.

La pista principal ha estat destruïda per reconstruir-la segons el nou concepte i la nova imatge. En aquest casp, hi haurà la música més típica de discoteca, d’actualitat. La sala colonial oferirà un aire més ‘retro’, i la sala de balls de saló manté el seu concepte perquè té un públic ja consolidat. També s’ha habilitat una zona VIP a l’estil de les discoteques de Barcelona.

“Volem trencar amb aquesta classificació i fer una renovació de l’estat d’ànim, la motivació i l’actitud de la gent envers aquest local”, apuntava al Diari fa tan sols uns dies Sam López, que ha assumit la direcció del projecte. “Nosaltres volem preparar un producte innovador i fem una crida general el que creiem que pot ser referència a la comarca de nou”, insistia López.

Comentarios
Multimedia Diari