La presentació de Primàries Reus omple la Sala Santa Llúcia

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, va encapçalar l'acte que no va comptar amb la presència de cap de les formacions polítiques sobiranistes de la ciutat

04 octubre 2018 19:07 | Actualizado a 04 octubre 2018 19:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Primàries Reus continua endavant amb el seu projecte de cara a les pròximes municipals. I aquest dimecres va ser el torn per a la presentació en societat davant d’una Sala Santa Llúcia plena a vessar i que va tenir la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, com a una de les grans protagonistes.

Durant la seva intervenció, Paluzie va explicar per què els socis de l’ANC van donar suport a Primàries de Catalunya i va destacar la importància d’«abocar tota la força del moviment ciutadà d’aquests darrers anys en unes Primàries». Cal recordar que des de l’ANC es va donar llibertat d’elecció a les assemblees locals a l’hora de decidir si donaven suport a les Primàries. 

En el cas de Reus, l’ANC va acordar afegir-se a les Primàries Reus. De fet, en l'acte de presentació hi havia un gran nombre de membres de l’ANC, d’Òminum i dels Àvis i Àvies per la Llibertat. No hi van assistir representants oficials de les principals forces polítiques nacionalistes de la ciutat (PDeCAT, ERC o la CUP). 

D’altra banda, Cristina Altadill, de Primàries Reus, va fer especial èmfasi a l’hora de concentrar el vot republicà per evitar una victòria unionista. També va destacar que amb les Primàries «es vol implantar una nova forma de fer política que trenca amb la partitocràcia». 

Comentarios
Multimedia Diari