La remullada més solidària

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple recapta 300.000 € arreu de Catalunya, que es destinaran al programa FEM Feina

10 julio 2017 10:44 | Actualizado a 10 julio 2017 10:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

És una de les cites més característiques de l’estiu. Un dels moments solidaris que està marcat al calendari i que sempre atreu nombrosos participants. El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple va viure ahir una nova jornada estiuenca i benèfica, per recaptar fons per aquesta malaltia. La cita va comptar amb la implicació de milers de persones d’arreu del país, tant de grans com de petits.

Gairebé la meitat de les persones amb esclerosi múltiple deixa la feina tres anys després del diagnòstic

Al Club Tennis Reus Monterols, l’activitat bull cada any en aquesta festa. Tot just a l’entrada, hi havia una parada on els interessats podien fer les seves aportacions, mitjançant la compra de samarretes, tovalloles, bosses o agendes, entre altres objectes. Els més petits del club també havien preparat un mural específic per a l’ocasió. Les autoritats de la ciutat, a més, hi van prendre part, seguint la tradició de cada any. I és que precisament Reus té especial pes en la lluita contra l’esclerosi múltiple, de la mà de la tasca de l’Hospital de Dia Mas Sabater. 

En total, arreu de Catalunya es van recaptar 300.000 euros bruts, una quantitat que la Fundació destinarà al foment de la inserció laboral a través del seu programa FEM Feina. I és que gairebé la meitat de les persones amb esclerosi múltiple deixa la feina tres anys després del diagnòstic, un percentatge que s’eleva fins al 70% deu anys després de ser diagnosticats i que es podria reduir considerablement aplicant petits canvis als llocs de treball.

Comentarios
Multimedia Diari