Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'audiovisual 'Gaudí Universal' es projectarà en una exposició sobre l'arquitecte a Corea del Sud

Serà la primera vegada que el muntatge es veu fora del Gaudí Centre de Reus

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'edifici del Gaudí Centre, a Reus. FOTO: ACN

Imatge d'arxiu de l'edifici del Gaudí Centre, a Reus. FOTO: ACN

El Gaudí Centre de Reus es promocionarà durant gairebé un any a Corea del Sud gràcies a la col·laboració del centre d'interpretació reusenc amb l'exposició "Antoni Gaudí. Barcelona", que organitzen conjuntament la Michuhol Art Center Inc. Association, Aurea Cultura i Art i la Càtedra Gaudí. La mostra es podrà visitar fins al maig de 2016 i exposarà, per primera vegada fora de Reus, l'audiovisual 'Gaudí Universal'. L'exposició serà itinerant i tindrà tres seus diferents al país asiàtic. La incorporació del muntatge a l'exposició ha estat iniciativa de l'organització coreana, a la qual l'Agència Reus Promoció ha donat suport per la possibilitat de promoció tant de l'equipament cultural com de la ciutat.

Gràcies a l'acord de col·laboració, el Gaudí Centre constarà en tot el material de difusió de l'exposició, que es podrà visitar al Seoul Art Center Hangaram Design Museum, a l'Incheon Culture Centre i al Busan Art Museum. A més, en tots els espais s'hi distribuirà material promocional propi del Gaudí Centre.

La resta d'obres i materials que formaran part de la mostra procedeixen dels fons de la Càtedra Gaudí i d'institucions relacionades amb l'obra gaudiniana com la Basílica de la Sagrada Família, la Fundació Catalunya-La Pedrera, la Casa Batlló, el Museu del Modernisme de Barcelona. Així mateix, alguns col·leccionistes particulars han prestat la seva col·laboració. Es mostra també una àmplia selecció de fotografies de diversos arxius.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También