Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les últimes tendències nupcials a la fira Tot Nuvis de Reus

Un centenar d'expositors participaran aquest cap de setmana en l'esdeveniment que se celebra a les instal·lacions de firaReus 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la fira Tot Nuvis. Foto: A. González

Imatge d'arxiu de la fira Tot Nuvis. Foto: A. González

Aquest divendres obre portes Tot Nuvis, la fira de referència del sector nupcial a Tarragona, que compta un any més amb gairebé un centenar d’expositors. Entre els sectors amb més presència, destaca la restauració que comporta el 30% dels estands i la fotografia i vídeo de boda, que ocupa un 15% dels estands.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha assegurat que «en els darrers anys, aquests dos sectors han anat modificant lleugerament la seva oferta, seguint la tendència actual de les celebracions. Així, pel que fa al sector de restauració, una tercera part del total són expositors de càtering i masies rurals. I pel que fa al sector de fotografia i vídeo, també una tercera part ofereixen serveis de fotomaton, una tendència a l’alça en els últims anys».
El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha explicat que «Tot Nuvis és una fira molt consolidada que continua tenint un alt nivell de fidelitat: el 86% dels expositors repeteixen i un 72% venen cada any. Els principals motius dels expositors per assistir a Tot Nuvis estan relacionats amb la generació d’ingressos i amb la voluntat de donar visibilitat a l’empresa».

Contractes a l’alça 
La utilitat comercial de la fira és molt elevada: un 94% d’expositors han fet contactes o han tingut visites i un 73% han fet algun pressupost. D’aquests, un 21% ha fet més de 40 pressupostos. Més de la meitat dels expositors (51%) han tancat entre 1 i 20 reserves i preveu que durant l’any següent tindrà vendes derivades de la seva participació en la fira.
Aquestes són algunes de les dades que posen de manifest la importància de la fira Tot Nuvis en la generació de negoci. És una informació extreta de l’enquesta feta per Gabinet CERES en l’edició de Tot Nuvis de l’any passat, que xifra l’impacte econòmic de Tot Nuvis, durant i després dels dies de fira, és de més de 900.000 euros.

La fira dels nuvis i celebracions ocuparà un espai de 5.000 m2 d’exposició, amb desfilades de moda nupcial i activitats com assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals, entre d’altres. Les desfilades continuaran sent l’activitat més destacada de Tot Nuvis. Enguany, mantindran el format individual de l’any passat, amb una durada aproximada de 30 minuts i un aforament per a 150 persones.

Comentarios

Lea También