Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'escola de Riudecanyes torna a utilitzar tovallons de roba

Aquesta campanya impulsada dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus estalviarà 15.000 unitats de paper anual.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Tornen els tovallons de roba a l'escola Sant Mateu de Riudecanyes.

Tornen els tovallons de roba a l'escola Sant Mateu de Riudecanyes.

Generar menys residus és possible a través de campanyes petites que sumen en un marc global. Així es desprèn de moltes de les accions realitzades en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que enguany ha arribat a la novena edició.

Per col·laborar-hi activament, l’Ajuntament de Riudecanyes va decidir posar en pràctica una experiència al CEIP Sant Mateu on s’han substituït els tovallons de paper que s’utilitzen al menjador escolar per uns altres de roba.

L’experiència es va iniciar ja al curs anterior i s’ha prolongat aquest curs actual amb la intenció de donar-li continuïtat ja als cursos dels propers anys.

El resultat és molt positiu ja que, amb el canvi, cada curs s’estalvien entre 12.000 i 15.000 tovallons de paper que no deixen de ser un residu generat que cal gestionar i un recurs que no cal produir ni gastar.

Precisament, enguany la campanya europea s’ha centrat en la importància d’allargar la vida als productes o, com en el cas de Riudecanyes, de substituir-los pe altres que tenen més vida.

Temas

  • Riudecanyes

Comentarios

Lea También