Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'L'esquelet' del poliesportiu de l'escola Joan Rebull ja està muntat

Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import de 1.210.321,99 euros.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Alba Mariné

FOTO: Alba Mariné

Les obres de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull han enllestit la instal·lació de l'estructura metàl·lica, amb el muntatge dels 12 pòrtics que configuren la nau de l'equipament esportiu. La col·locació dels pòrtics, fabricats a taller, ha requerit un transport especial i la participació de dos grues per executar l'operació de descar rega i muntatge.

FOTO: Aj. de Reus

Amb la parada del sector de la construcció durant les primeres setmanes de l'estat d'alarma,sumar a les afectacions climatològiques dels darrers mesos, han obligat a reprogramat la finalització de l'obra per finals de 2020.

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa municipal Reus Esport i Lleure, també ha previst amb l'empresa constructora un calendari modificat per tal de desenvolupar els treballs de connexió del polilleuger i l'escola Joan Rebull durant el període de vacances, i evitar les afectacions que les obres puguin causar a l'activitat del centre escolar.

Reus Esport i Lleure SA va adjudicar a Construccions Jaén Vallés SL el contracte per a la construcció de l’equipament per un import de 1.210.321,99 euros. Aquest equipament tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres, que també serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

Temas

Comentarios

Lea También