Unes 200 persones participen a les activitats lúdiques d'estiu de Reus

La xarxa de centres cívics ha ofert una vintena de propostes amb la programació ‘Amb ganes d’estiu?’ 

12 agosto 2020 07:36 | Actualizado a 15 agosto 2020 07:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest estiu, el teixit de centres cívics de Reus tenia un objectiu doble. Per una banda i com cada any, posar a l’abast de la ciutadania una oferta d’activitats orientades a gaudir de l’estiu i, per l’altra, fer-ho adaptant-se a la nova normalitat amb mesures sanitàries i de prevenció. Per aquest motiu, les activitats tenien un aforament limitat i es van realitzar en espais oberts o de grans dimensions per tal de garantir les distàncies mínimes de seguretat. 

En total s’han dut a terme 19 de les 26 activitats previstes i hi han participat unes 200 persones. Les set activitats restants que no es van realitzar van ser anul·lades per la  regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, atenent-se a criteris de responsabilitat i prevenció davant l’actual situació sanitària.

La programació s’ha desenvolupat en sis centres cívics diferents, on s’hi han realitzat tan xerrades com activitats esportives o culturals totalment gratuïtes i orientades a tots els públics. A més, hi ha hagut activitats que s’han realitzat de forma telemàtica, com la introducció a l’educació on-line o les ‘Lectures confitades’.   

Activitats exteriors

Els actes que han tingut més bona acollida han estat, precisament, els que s’han pogut realitzar en espais exteriors. Aquest és el cas de la visita nocturna als blocs Bofill, la sessió de ioga als jardins del Mas Anglès, el concert de guitarra a la fresca a l’exterior del Centre Cívic Mas Abelló, el curs de fotografia pràctica al Centre Cívic Migjorn i el show cooking de coques d’estiu al Centre Cívic Llevant.
Davant la bona rebuda, tot i la situació actual, la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, assegura que «ha estat un encert donar continuïtat a l’activitat dels centres cívics com espais de relació ciutadana». La xarxa de centres cívics de la ciutat ja treballa amb la nova programació de tardor-hivern.

Comentarios
Multimedia Diari