'M'agrada comprar a Reus', la nova aposta per fomentar el comerç

Vol posicionar la ciutat com el millor destí de compra. És la primera campanya de tardor i s'inicia, dilluns, dia 7

19 mayo 2017 21:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El pròxim dilluns, dia 7 de setembre, arranca la primera campanya de tardor orientada, exclusivament, a la promoció del comerç reusenc. Amb el lema ‘M’agrada comprar a Reus’, la Regidoria de Projecció de Ciutat vol incentivar les compres i contribuir al posicionament de la ciutat com el millor destí per comprar.

«La companya aprofita una època comercial important, ja que el mes de setembre suposa el canvi de temporada», assegurava la regidora Montserrat Caelles, qui apuntava que s’allargarà fins al diumenge dia 20.

Un altre fet destacat és que ‘M’agrada comprar a Reus’ forma part del Pla Estratègic de Comerç i Turisme redactat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i que serà presentant al complert la setmana vinent. Aquest, tal com es va anunciar el seu dia, es va encarregar per analitzar la situació comercial de la capital del Baix Camp i proposar un conjunt d’accions (entre elles la Targeta Ciutat) davant l’obertura de la Fira Centre Comercial del Parc Sant Jordi. És més, Caelles afirmava que el cost de la campanya (16.000 euros) es costejarà amb els recursos econòmics procedents del cànon que ha de pagar Metrovacesa. En aquest sentit, la mateixa regidora manifestava que el centre comercial –que està previst que obrir portes el pròxim mes de novembre– «serà un complement que ajudarà al comerç de la ciutat».

 

El referent de les xarxes

El missatge de la campanya vol transmetre la imatge de la compra a Reus com una experiència. En aquest sentit, el seu cartell esdevé un joc comunicatiu, en què uns personatges s’identifiquen fent una foto amb el seu mòbil el que els agrada, en un dia de compres per la ciutat i compartir-ho amb els amics.

De fet, el ‘M’agrada’ del lema principal és una picada de l’ullet al món de les xarxes, el famós like. L’objectiu és mostrar un perfil de consumidor exigent i modern, que busca poder triar productes i serveis originals.

La campanya publicitària està dirigida a tota la demarcació a través de diferents mitjans: ràdio, televisions locals, premsa escrita, cinemes, opis, autobusos urbans, mitjans digitals i xarxes socials.

Per acabar, Caelles declarava que aquesta campanya i les que es preveu portar a terme en el futur reforcin encara més la idea de Reus com a referent per la seva llarga tradició comercial i sigui reconeguda com «la ciutat de les compres de la Costa Daurada».

Comentarios
Multimedia Diari