Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

'Menja't el Mercat', també a ExproReus

S'han organitzat diferents tallers de gastronomia per aquest dissabte dia 8 d'octubre a l'espai de 'showcooking' de la fira multisectorial

Redacció

Whatsapp
Imatge d'arxiu de l'acte central de l'any passat de 'Menja't el Mercat'. Foto: A. González

Imatge d'arxiu de l'acte central de l'any passat de 'Menja't el Mercat'. Foto: A. González

Els paradistes dels Mercats de Reus traslladen el 'Menja't el Mercat' a ExproReus, on aquest dissabte faran fins a tres tallers de cuina amb productes frescos del Mercat Central i del Mercat del Carrilet. Una de les apostes de la 46a edició d'exproReus és la gastronomia i enguany els Mercats de Reus hi participen activament si bé ja en edicions anteriors hi han col·laborat amb l'aportació de productes frescos per a les demostracions de cuina.

Així, aquest dissabte 8 d'octubre a la tarda, a l'espai del showcooking situat a l'estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup, dos paradistes del Mercat del Carrilet i un del Mercat Central ensenyaran al públic com s'elaboren alguns dels productes que venen al mercat i quins són els ingredients de la temporada de tardor.

L'horari i el detall dels tallers, que són gratuïts, és el següent:

• De 18:15 a 19h. Taller d'hamburgueses casolanes a càrrec de carnisseria Bigorra del Mercat del Carilet.

• De 19:15 a 20h. Taller de cuina de tardor amb ingredients de temporada a càrrec de Fruites Borràs del Mercat del Carrilet.

• De 20.15 a 21h. Taller de llonganisses casolanes a càrrec de Casa Borrull del Mercat Central.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También